Japanese-Peruvian fusion cuisine right by the Inner Alster

Restaurant Nikkei Nine

With surprising combinations and intensive flavours, the Nikkei Cuisine is cultivating a style which complements the Japanese subtlety for traditional and elegant meals with savoury elements from Peru, whether it’s tartar from Wagyu steak from the southernmost tip of Japan, or with pickled scallops, which are given a whole new taste thanks to Peruvian elements. Food is grilled over an open fire on the Japanese Robata grill in a walk-in show kitchen.

Be enchanted by the cosmopolitan atmosphere of the design restaurant, and enjoy the finest cuisine at Hamburg’s hottest venue right by the Inner Alster. A DJ provides a contemporary soundtrack from Thursdays to Saturdays.

Bar

The two-sided NIKKEI NINE bar is the centerpiece of the entrance area. Let our team inspire you and enjoy unusual, Japanese-Peruvian cocktail creations, exquisite champagne and sake. A chimney embedded in the wall and sophisticated lighting concepts create an extraordinary feeling of space.

The NIKKEI NINE Bar is an experience – it is the place to be for everyone who feels at home in the world.

Cuisine

Gereifte Entenbrust

熟成鴨胸肉

Gereifte Entenbrust

Tatar vom A5 Wagyu Rind

和牛タルタル

Tatar vom A5 Wagyu Rind

Yaki Gyoza

焼き餃子

Yaki Gyoza

Lammkarree

烤羊排

Lammkarree

Wafu-Sauce / Ikura / Shiso

金槍魚祖克

Wafu-Sauce / Ikura / Shiso

Chilli / Karasumi/ Sancho

马代

Chilli / Karasumi/ Sancho

Japan meets Peru by the Inner Alster

In the modern era when the world is getting smaller, typical national cuisines are merging together, and traditional dishes and cooking techniques in particular are being infused with unusual ingredients from faraway parts of the world. This interaction between contrasts is especially exciting when cuisines from different continents are fused together. Nikkei Cuisine describes the Japanese cuisine with Peruvian influences, which comes from the culinary skills of Japanese emigrants to South America.

Team

Restaurant manager

Matthias Förster

Beginning at the Restaurant Haerlin at the Hotel Vier Jahreszeiten, the Rostock native has worked at The Howard in London among other places. Most recently he worked as restaurant manager at the Brasserie Desbrosses at the Ritz-Carlton Berlin and in the same position at Tim Mälzer’s Bullerei.

"Power, passion, performance – that’s the NIKKEI NINE team."

NIKKEI NINE Team

We are looking for you!

You feel like a new challenge?
Are you passionated, service-oriented and pretty cool? Apply for our in-house career page and show us what youre good at! You love your tattoos - we love them too. Come as you are and become part of the best team in Hamburg!

 

 

Start your career

#nikkeicrew
Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Opening hours

We are looking forward to welcome you at the NIKKEI NINE.

NIKKEI NINE
Monday – Sunday 06.00 p.m. – 12.00 p.m.

NIKKEI NINE Bar
Sunday – Wednesday 06.00 p.m. – 01.00 a.m.
Thursday – Saturday 6.00 p.m. – 02.00 a.m.

 

Dresscode

Smart casual

 

Contact

Chef: Kai Weigand
Restaurant manager: Matthias Förster

Tel: +49 (0)40 34 94 33 02

 

Contact form

#nikkeinine

#winedinenikkeinine

Contact

NIKKEI NINE
Neuer Jungfernstieg 9–14
20354 Hamburg

T +49 (0) 40 3494 3399
F +49 (0) 40 3494 2608

nikkei.nine@fairmont.com
https://nikkei-nine.de