Japanese-Peruvian fusion cuisine right by the Inner Alster

Restaurant Nikkei Nine

With surprising combinations and intensive flavours, the Nikkei Cuisine is cultivating a style which complements the Japanese subtlety for traditional and elegant meals with savoury elements from Peru, whether it’s tartar from Wagyu steak from the southernmost tip of Japan, or with pickled scallops, which are given a whole new taste thanks to Peruvian elements. Food is grilled over an open fire on the Japanese Robata grill in a walk-in show kitchen.

Be enchanted by the cosmopolitan atmosphere of the design restaurant, and enjoy the finest cuisine at Hamburg’s hottest venue right by the Inner Alster. A DJ provides a contemporary soundtrack from Thursdays to Saturdays.

Bar

Die zweiseitige NIKKEI NINE Bar ist das Herzstück des Eingangsbereiches. Lassen Sie sich von unserem Team begeistern und genießen Sie ausgefallene, japanisch-peruanische Cocktail-Kreationen, exquisiten Champagner und Sake. Ein in die Wand eingelassener Kamin und raffinierte Lichtkonzepte erschaffen ein außergewöhnliches Raumgefühl.

Die NIKKEI NINE Bar ist ein Erlebnis für sich - ob Sie auf einen leichten Sushi-Lunch an der Bar vorbeischauen, oder mit unserem DJ das Wochenende einläuten möchten - unsere Bar ist der place to be, für alle, die sich in der Welt Zuhause fühlen.

Cuisine

Koji Cod

鱈の麹焼き

Koji Cod

Striped Bass Ceviche

鱸のセヴィーチェ

Striped Bass Ceviche

Chirashi salmon
Cold soba noodles
Belly of the apple pig
Coconut mousse
Sashimi combination

刺身盛り合わせ

Sashimi combination

South American tenderloin
Sushi Tuna
Seafood Toban Yaki

海鮮陶板焼き

Seafood Toban Yaki

Japanese Wagyu Ishiyaki

Japan meets Peru by the Inner Alster

In the modern era when the world is getting smaller, typical national cuisines are merging together, and traditional dishes and cooking techniques in particular are being infused with unusual ingredients from faraway parts of the world. This interaction between contrasts is especially exciting when cuisines from different continents are fused together. Nikkei Cuisine describes the Japanese cuisine with Peruvian influences, which comes from the culinary skills of Japanese emigrants to South America.

Team

Restaurant manager

Matthias Förster

Beginning at the Restaurant Haerlin at the Hotel Vier Jahreszeiten, the Rostock native has worked at The Howard in London among other places. Most recently he worked as restaurant manager at the Brasserie Desbrosses at the Ritz-Carlton Berlin and in the same position at Tim Mälzer’s Bullerei.

"Power, passion, performance – that’s the NIKKEI NINE team."
Teamplayer

NIKKEI NINE Team

We are looking for you!

You feel like a new challenge?
Are you passionated, service-oriented and pretty cool? Apply for our in-house career page and show us what youre good at! You love your tattoos - we love them too. Come as you are and become part of the best team in Hamburg!

 

 

Start your career

#nikkeicrew
Matthias
Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Nikkei Cuisine, Nikkei Nine, Japanisch, Japanisch-Peruanisch, Japanisch-Südamerikanisch, Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg,

Erleben Sie japanisch-südamerikanische Nikkei-Cuisine direkt an der Binnenalster – im Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten.

Opening hours

Dinner
Thursday - Saturday: 6:00 p.m. - 12:00 p.m.
Sunday - Wednesday: 6:00 p.m. - 10:30 p.m.

Bar
Monday - Wednesday: until 01:00 a.m.
Thursday - Saturday: until 02:00 a.m.
Sunday: Until 1:00 a.m.

 

Dresscode

Smart casual

 

Contact

Kitchen chef: Song R. Lee
Restaurant manager: Matthias Förster

Tel: +49 (0)40 34 94 33 02

 

Contact form

#nikkeinine

#winedinenikkeinine

Contact

NIKKEI NINE
Neuer Jungfernstieg 9–14
20354 Hamburg

T +49 (0) 40 3494 3399
F +49 (0) 40 3494 2608

nikkei.nine@fairmont.com
https://nikkei-nine.de